Tästä se lähtee - josko viimeinkin tämä minun vuosien "unelma", rakentaa, sisustaa nukkekoti. Omannäköinen nukkekoti. Pari Lundbya on ollut tuossa parikin, mutta ne ei oikein ottanut tuulta alleen, liian pieni, liian vähän muunneltavuutta  

Unohdinkin tämä koko asian tässä lapsiperheen härdellissä... mutta nyt kun vanha sohvapöytämme, arkkupöytä, hajosi ja se oli menossa jo ihan purkuun niin keksinkin että HEI, tuohan on ihan selvä TALO :D Tai talon aihio.. mies taas katsoi että voi huh huh.. mutta lupasi kuitenkin auttaa Eli tästä se lähtee. 

 

 

Näyttää siis ihan.. laatikolta , vielä   Kokoa tuolla on jotakin... 80 cm x 80 cm .. ehkä. Syvyys jotain 30 cm, mutta en tee huoneita tuohon ihan etuteunaan. Mittailin että tuohon tulee kaikkiaan 3 krs.

Sitten tietysti katto, harjakatto - johon tulee sitten ullakkokerros.

Sitten ovet, joilla tuon saa kiinni. Tietysti pakkelia ja maalia menee, väristä en ole ihan varma, mutta talon nimi tulee pähkinästä eli tuosta näkyvästä väristä. Pidän tuosta ja sisustuskin lienee tulemaan pitkälti tumman puun näköistä. Mutta ehkei kuitenkaan talo kuitenkaan itsessään.

Ikkunoita pitää puhkoa.. luultavastikin.

Portaat tietysti, vaikka en tiedäkään kyllä miten . Huonemäärää en vielä ole laskenut.. mutta... muutama.

Mutta .. kun tässä nyt on tämä elämää muutenkin melkokiireistä niin tämä prokkis tulee kyllä olemaan vuosien mittainen, varsinkin kun ideana on tehdä itse . Ostan korkeintaan ehkä jotakin.. elektroniikan näköistä.